Om ÅRE moments

Vi är specialiserade på fotografering av företagsevent och grupparrangemang – exempelvis konferenser, kickoffer, föreläsningar och teamaktiviteter. Det innebär att vi finns med under eventet och skildrar skeendet, utan krusiduller. Fokus är alltid att spegla eventet ur ett så positivt perspektiv som möjligt (vi fångar de största gapskratten, de förväntansfulla blickarna etc.). Det slutgiltiga bildmaterialet kommer att ”berätta en historia” från ert event. Hur heltäckande historien blir, det avgör ni. Läs mer om våra tjänster och priser.

Som firmanamnet antyder har vi vårt säte i Åre. Vi tar huvudsakligen uppdrag i västra Jämtland, men om möjligheten finns tar vi gärna uppdrag även i övriga landet. Hör av er och gör en förfrågan, så försöker vi hitta en lösning.

Våra fyra hörnstenar
Att göra våra kunder nöjda har givetvis allra högsta prioritet. För att säkerställa detta jobbar vi alltid efter fyra hörnstenar, hur stort eller litet uppdraget än är.

1. Noggranna förberedelser
Väl ute i skarpt läge får inget gå fel. Oftast finns bara en chans att fånga en specifik händelse, det finns inget utrymme för omtagningar. Vi jobbar alltid med utrustning i topptrim. Vi har alltid extra kamera, extra batterier och extra minneskort. Vi rekognoserar lämpliga fotoplatser (i möjligaste mån), och skaffar kunskap om schema och händelseförlopp. Kort sagt, vi ser till att maximera möjligheterna för att jobbet blir gjort, och att slutresultatet blir precis som våra kunder önskar (och helst lite bättre).

2. Hög servicenivå
Detta innebär för oss att alltid ha en hög nåbarhet via mail och telefon. Mail och telefonmeddelanden besvaras alltid inom 24 timmar. Hög servicenivå innebär för oss också att besitta ett stort mått av flexibilitet. När ett event ska genomföras är det mer regel än undantag att något inte går som man tänkt sig, kanske måste schemat ändras om helt i sista stund. Detta vet vi, och vi gör allt för att anpassa oss efter våra kunders överraskningar.

3. Hög kvalitet
För ett högkvalitativt slutresultat krävs hög kvalitet i alla led – från det självklara som kamera, optik och dator, till det mindre självklara som varma vinterstövlar, regntåliga arbetskläder, vassa stålkanter på skidorna och en extra chokladbit i väskan. Inga kompromisser. Vi gillar att överraska positivt, helst ska bildmaterialet bli lite bättre än vad våra kunder kunde föreställa sig, då har vi lyckats.

4. Leveranstrygghet
Att leverera på utsatt tid har högsta prioritet för oss. Kommer något i vägen så löser vi det, ni kommer ALLTID att ha bildmaterialet enligt överenskommelse.

Och givetvis jobbar vi alltid under sekretess…
Ibland kan vi inte undgå att höra eller se företagsintern information under våra uppdrag. Därför ingår alltid ett sekretessåtagande i våra uppdragsavtal. Det vore ju onödigt om våra kunder skulle behöva oroa sig för sånt.